Aanmelden
Benefina | Boekhouder Amsterdam | Boekhouder Den Haag

Over ons

We zijn gepassioneerd en toegewijd. Boekhouden met plezier.

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar wij vinden boekhouden echt leuk. Het gladstrijken en tip top in orde hebben van uw administratie is ons “ding”. Hieronder ziet u de 6 pilaren die het fundament van ons bedrijf vormen.

01

Over ons
Bent u op zoek naar een professionele boekhouder? Dan zijn wij de perfecte partner voor u! Dankzij ons enthousiast team staan wij bekend als klantvriendelijk en betrokken.

02

Onze missie
Helpen bij het bouwen en onderhouden van uw bedrijf op het gebied van uw administratie. Wij geloven dat elke succesvolle ondernemer een goede boekhouder aan zijn zijde heeft.

03

Onze filosofie
Snel, accuraat en transparant. Drie speerpunten in ons beleid. Ook hebben we integriteit en plezier tijdens het werken hoog in het vaandel. Respect voor elkaar en voor uw boekhouding.

04

Onze diensten
We zijn een moderne onderneming die gericht is op het groot-, midden- en kleinbedrijf. Wij leveren ook diensten aan particulieren zoals het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting.

05

Onze toewijding
Liefde hebben om te groeien en nieuwe dingen te leren met nederigheid en enthousiasme. Altijd op zoek naar manieren om waarde toe te voegen aan klanten, collega’s en onze branche.

06

100% Onafhankelijk
We zitten niet vast aan een softwareleverancier en we zijn ook niet verbonden aan een franchisegever. Dit geeft ons de ruimte om out-of-the-box te denken en vrij te bewegen.

Onze dienstverlening

Snel, accuraat en transparant

Op de inhoud moet het natuurlijk in het bijzonder allemaal kloppen. Hoe weet u dat nu? Elke boekhouder bij administratiekantoor Benefina houdt zijn scholing bij en moet elk jaar een vastgesteld aantal studiepunten behalen. Zo hebben en houden wij deskundig personeel in dienst. Wij brengen nooit onverwachtse kosten in rekening. Van die accountants die voor het minste of geringste een extra factuur sturen. Dat is niet meer van deze tijd. Goede accountants zorgen ten slotte nooit voor onaangename verrassingen.

Bekijk onze bedrijfspresentatie video om een indruk te krijgen van onze werkwijze

Wij boeken resultaat met uw administratie

Wij zijn er trots op een “big picture” boekhouder te zijn, denkend aan de toekomst van boekhouding, technologie en natuurlijk uw bedrijf.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem nu contact op
‘S-GRAVENHAGE

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
Mailbox 225
Tel.: +31(0)70 - 701 3485

Post kan afgegeven worden bij balie business center (3de etage).

AMSTERDAM

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam
Tel.: +31(0)20 - 809 72 74

Post kan afgegeven worden bij balie begane grond.

BENEFINA GROEP

Benefina B.V. maakt onderdeel uit van de Benefina Groep.
- Benefina B.V.
- Benefina Collect B.V.
- iWeb B.V.