Aanmelden
Benefina | Boekhouder Amsterdam | Boekhouder Den Haag

ZZP’er in de zorg

Boekhouding voor de eenmanszaak / ZZP’er in de zorgsector

Boekhouding ZZP: sommigen willen graag zelf een groot deel van de boekhouding blijven doen, maar zien daar graag controle op. Anderen willen er juist niets mee te maken hebben, vinden het maar “gedoe” en besteden het het liefst uit. Voor al deze wensen en meer, bieden wij boekhoudpakketten op maat.

  • loonadministratie
  • wij doen uw administratie per maand, per kwartaal of zelfs dagelijks
  • wij maken uw verkoopfacturen en voeren het debiteurenbeleid uit
  • ook voor uw aangifte inkomstenbelasting (IB)
  • het opstellen van de balans en winst- en verliesrekening

boekhouding zzp eenmanszaakBoekhouding ZZP’er

Als ondernemer zoekt u een betrouwbare partner voor uw administratie. Wij willen die partner voor u zijn! Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op. Tijdens ons kennismakingsgesprek tonen wij u de manier waarop wij werken en kunnen ook een demonstratie geven van de verschillende boekhoudsoftware. Wij werken onder andere met e-Boekhouden en Twinfield. Echter kunnen wij ook met de software werken waar u al mee werkt.

Verder ondersteunen wij u ook op afstand met het gebruik van Teamviewer. Helpen u met het aanvragen van bijvoorbeeld uw DigiD en zorgen ervoor dat we op de juiste manier gemachtigd zijn hiervoor via de website van de overheid https://machtigen.digid.nl/.

Naast uw boekhouding kunnen we u ook bijstaan met persoonlijke zaken zoals het aanvragen van Toeslagen of het aanpassen van de voorlopige aanslag Inkomstenbelasting (VA).


Online Boekhouden

Als u graag zelf de boekhouding wilt blijven doen, zodat u zelf een goed gevoel heeft bij alles wat er op financieel gebied gebeurt binnen uw bedrijf, maar u vind het wel fijn dat er af en toe iemand met u meekijkt of het allemaal goed gaat? Dan is ons online-boekhoudpakket voor u geschikt! Boekhouding ZZP: Vraag ons naar de pakketprijs.

Benefina voert tussentijdse controles uit of we regelen alleen de belastingaangiften. Op elk gewenst moment kunnen wij u bijstaan of het van u overnemen!

‘S-GRAVENHAGE

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
Mailbox 225
Tel.: +31(0)70 - 701 3485

Post kan afgegeven worden bij balie business center (3de etage).

AMSTERDAM

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam
Tel.: +31(0)20 - 809 72 74

Post kan afgegeven worden bij balie begane grond.

BENEFINA GROEP

Benefina B.V. maakt onderdeel uit van de Benefina Groep.
- Benefina B.V.
- Benefina Collect B.V.
- iWeb B.V.