Aanmelden
Benefina | Boekhouder Amsterdam | Boekhouder Den Haag

Belastingadvies

Een gesprek met de fiscalist

Niemand wil teveel belasting betalen of boetes oplopen. Wij helpen met raad en daad en adviseren u over de relevante belastingen. Wij doen op tijd de belastingaangiften voor u en indien wij een correctie voor u moeten uitvoeren schrijven wij de suppletie voor u.

Belastingaangiften Uitbesteden
Heeft u problemen met de Belastingdienst omtrent aangiften of aanslagen, dan kunt u ons inschakelen. Wij zullen de aangiften op de juiste wijze indienen en indien nodig bezwaar maken tegen opgelegde aanslagen.

Belastingzaken voor particulier en ondernemer
Wij helpen zowel particulieren als ondernemers met hun belastingaangiften.

Aangifte Vennootschapsbelasting
U betaalt vennootschapsbelasting (VPB) over de winst van uw besloten vennootschap (BV) of uw naamloze vennootschap (NV). Een stichting of vereniging betaalt vennootschapsbelasting als de Belastingdienst haar als onderneming beschouwt. Naast het samenstellen van uw jaarrekening verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting.

Aangifte Inkomstenbelasting (IB)
Voor de eenmanszaak en de vennootschap onder firma (VOF) bestaat de individuele aangifte inkomstenbelasting ondernemers. Het is verstandig om niet te wachten met deze aangifte. Wij zien te vaak dat ondernemers na enkele jaren belastingaanslagen krijgen over de inkomstenbelasting waarbij het aanslagbedrag het bedrijf in de problemen brengt.

Wij dienen vooraf een voorlopige aanslag in die u maandelijks kunt betalen, zodat u niet achteraf onaangenaam verrast wordt.

Aangifte Loonbelasting / Loonheffingen
De loonbelastingplicht ontstaat zodra er personeel in dienst wordt genomen of als u als werknemer in dienst treedt bij uw eigen onderneming. De aangifte loonbelasting moet iedere maand aangegeven en betaald worden. Wij verzorgen uw gehele loonadministratie en de aangifte loonbelasting.

Aangifte omzetbelasting
Iedere bedrijfsvorm heeft te maken met omzetbelasting, tenzij er voor de branche een vrijstelling bestaat. Omzetbelasting wordt ook wel BTW belasting genoemd (Belasting over de Toegevoegde Waarde). De aangifte omzetbelasting moet maandelijks of per kwartaal ingediend en betaald worden. Dit moet accuraat en op tijd gebeuren, anders legt de Belastingdienst boetes op. Aan de hand van uw administratie verzorgen wij de aangiften omzetbelasting en dienen deze in bij de Belastingdienst.

‘S-GRAVENHAGE

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
Mailbox 225
Tel.: +31(0)70 - 701 3485

Post kan afgegeven worden bij balie business center (3de etage).

AMSTERDAM

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam
Tel.: +31(0)20 - 809 72 74

Post kan afgegeven worden bij balie begane grond.

BENEFINA GROEP

Benefina B.V. maakt onderdeel uit van de Benefina Groep.
- Benefina B.V.
- Benefina Collect B.V.
- iWeb B.V.